Nieuwe voorstelling KAMELEON

KAMELEON

Zaterdag 3 juni speelt Yawar KAMELEON in C-mine Cultuurcentrum te Genk. Voor info en tickets klik hier

K A M E L E O N - “omnia mutantur, nihil interit” - “alles verandert, niets gaat ten gronde..” (Uit Methamorphoses)

Twee fragiele wezens wringen zich uit alle macht uit hun cocon. Als je hen zou helpen, zouden ze sterven. Want deze krachtinspanning perst de nodige levenssappen in heel hun lijf, essentieel om tot leven te komen.

Zo begint de voorstelling KAMELEON, die haar focus richt op de voetsporen van “de oude man”, een ex-generaal met een beladen verleden en aan de voordeur van zijn eigen dood. Hij beleeft de gebeurtenissen uit zijn leven opnieuw, maar ondergaat ook nieuwe ervaringen….confrontaties….; een voortdurend veranderen, transformeren, geleid door een mysterieuze kameleon-tweeling, balancerend op de kwetsbare paden van de wereld, het leven….

Op weg naar zijn onvermijdelijk einde; of, is het een overgang naar iets nieuws?
 

Toonmoment theaterproject op stelten

Toonmoment theaterproject op stelten

Zinneke Parade 2014

 

Boek Zinneke Parade/O-parade 2012

De tweejaarlijkse deelname aan zowel de Zinneke parade in Brussel, als de O-parade in Genk, is elke keer opnieuw een avontuur. Tijdens de voorbereidende werken voor deze editie, met name "de WANPARADE", rees het idee om het hele proces in beeld te brengen in de vorm van een boek. Op deze manier willen we de buitenwereld tonen wat het voor jong, en iets ouder, betekent om deel te nemen aan een sociaal artistiek project van deze omvang. Het boek zal vanaf 5 februari te koop aangeboden worden.

Boek Zinneke Parade 2012

O-Parade 2012

 Bekijk nog meer filmpjes van Yawar op onze videopagina.terug