Tribute to Peter Kiddle

“Our great respect and thanks for you, Peter Kiddle*, for your inspiration, support, vision and especially your believe in us!
You taught us to bring back the "theatre-experience" to the common people, where it finally belongs! Your believe was the beginning of change of many young people from Sledderlo and abroad! YAWAR was born out of your initially dreams, dreams we shared together with you. And still do...
It was a great honor to work with you, and to have known you!
We will keep your memory with us forever.
Thanks again friend, and peace will be with you!"

In the name of all the people who joined Yawar through all those years….!
👊*** respect!

IJSJEKADIJSJE op CIRQ'CITE

Op zondag 10 september mogen de meisjes van Gigos Sledderlo hun performance 'IJSJEKADIJSJE' een tweede keer opvoeren. Dit keer op het splinternieuwe circusfestival van C-mine Cultuurcentrum Genk! Het optreden start om 15u en is gratis. Meer info.

KAMELEON

KAMELEON

Toonmoment theaterproject op stelten

Zinneke Parade 2014

 

Boek Zinneke Parade/O-parade 2012

De tweejaarlijkse deelname aan zowel de Zinneke parade in Brussel, als de O-parade in Genk, is elke keer opnieuw een avontuur. Tijdens de voorbereidende werken voor deze editie, met name "de WANPARADE", rees het idee om het hele proces in beeld te brengen in de vorm van een boek. Op deze manier willen we de buitenwereld tonen wat het voor jong, en iets ouder, betekent om deel te nemen aan een sociaal artistiek project van deze omvang. Het boek zal vanaf 5 februari te koop aangeboden worden.

Boek Zinneke Parade 2012

O-Parade 2012

 Bekijk nog meer filmpjes van Yawar op onze videopagina.terug